Verhuizen naar Hongarije

Na onze verhuizing naar Hongarije heb ik ervaren wat het is om te verhuizen. In december 2008 reed ik 5 keer met een bestelbus en aanhangertje van de Provincie Zeeland naar het Balatonmeer. Voor mij was die 12500 kilometer wel te doen omdat ik in het verleden vrachtwagenchauffeur ben geweest, maar voor velen is het helemaal niet de bedoeling om zelf te verhuizen. Wel was ik het enigszins beu zo tegen de Kerstdagen. Na verloop van tijd ben ik zelf vervoer aan gaan bieden, met mijn ervaring als chauffeur was het organiseren van ritten en verhuizingen een leuke bezigheid.

verhuizing naar HongarijeNu sinds 2014 wonen wij in de regio Linz in Oostenrijk, het vervoer van verhuizingen wordt steeds meer. De laatste maanden zijn er reizen geweest naar Hongarije, Spanje, Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ik sta niet voor niets bij veel Nederlanders in Hongarije bekend als Interjos.

De mond op mond reclame maakt contacten naar alle landen, meestal zijn het prive verhuizingen, maar ook zakelijke verhuizingen, verder caravan vervoer, ik besteed mijzelf uit als chauffeur in uw en regelmatig rij ik vrachtwagens van Nederland en Belgie naar Hongarije. De aan en de terug reis kan ik zelf per trein of bus boeken.

Caravans van 0 tot 11 meter, personenwagens, motoren, grasmaaiers alles is al vervoerd.

Ook helpers en inpakkers en uitpakkers van uw spullen kan ik in elk land organiseren.

Maar het goedkoopste is zelf inpakken en verhuizen via Interjos.

 

Flexibel verhuizen met budget prijzen

Flexibel inspelen op de vragen van de klant is mijn doel, verhuizen is meestal een ongeregelde tijd, en dan is het lekker dat iemand alles doet om uw verhuizing goed te laten verlopen. Dat goed laten verlopen dat is mijn passie, en dat is echt niet altijd eenvoudig. Maar wat wel eenvoudig is om altijd eerlijk te zijn, en dat is dan ook het fundament waar ik op bouw.

En natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis omdat het weer, het verkeer of het het vervoermiddel niet mee werken, maar dan nog geen paniek. Altijd zoek ik een oplossing voor elk probleem, of het nu door u of door mij of door de vervoerder komt, ik ga er voor.

Mijn spreuk is dan ook : Klant tevreden = Interjos tevreden

 

Verhuizen naar Hongarije en heel Europa

Het liefst bespreek ik per mail de vele punten die bij een verhuizing komen kijken, dan staat ook tevens alles voor ons beiden op papier. Maar mocht dat niet mogelijk zijn dan kan het ook per telefoon, maar meestal ben je dan net de laatste vragen vergeten.

Naar het bespreken per mail of telefoon komen we tot een datum en afspraak, dan stuur ik u een bijlage met gegevens en mag u de afspraak op papier zetten in die bijlage.

Vanuit die bijlage ga ik de verhuizing voor bereiden, en zo aansturen dat u gerust kunt zijn op het vervoer en op de service zoals we die hebben afgesproken. Voor speciale wensen kunt u altijd bij mij terecht, en zoals men dan zegt “het mogelijke doen we direct, en het onmogelijke duurt iets langer”.

Ga voor meer informatie naar Vervoer naar Hongarije

 

 

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome