(VERKOCHT!) Nette gerenoveerde boerderij met inventaris en zwembad in een heuvelachtig dorp

Prijs: €29.500
Prijs:  €29.500
Adres: (VERKOCHT!), Baranya, Hongarije
Categorie: Compleet gerenoveerd
Status: (VERKOCHT!)
Type woning: Boerderij
Perceelgrootte: 3.791 m²
Wonen: 140 m²
Omgeving: Hongaarse Mecsek
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Omschrijving van de woning:

Vanaf de veranda kunt u de woning doormiddel van twee ingangen betreden. De woning is modern ingedeeld met een ruime woonkamer, eetkeuken, twee slaapkamers, douche, ruim toilet met mogelijkheid voor een wasmachine, en een opslagruimte. Aan de woning zijn diverse stallen en bergruimten gesitueert. Aan de veranda is de oude waterput. Tegenover het woonhuis is het pas gerenoveerde gastenverblijf.

Bij de woning zijn twee wijnkelders, waarvan één momenteel gebruikt wordt voor de kweek van paddestoelen. Deze kelder is uiteraard ook anders te gebruiken.

De woning is in het geheel gerenoveerd. Bedrading elektra, nieuwe groepenkast, nieuwe waterleidingen, en nieuwe schoorstenen en dergelijke. Het woonhuis wordt verwarmd doormiddel van houtkachels en een traditionele tegelkachel.

Bij het huis is een groot opbouw-zwembad (950x340x150cm) met filtersysteem aanwezig.

Verder staan er in de tuin diverse fruitbomen en wijnranken.

Vanaf het gehele perceel is een vrij en breed uitzicht over het landschap en de straat. Het betreft hier een doodlopende straat, waardoor er weinig tot geen verkeer is. Dit maakt de woning huisdier- en kindvriendelijk.

Kortom: een woning waar u direct in kunt vakantie houden of permanent kunt verblijven, met alle voorzieningen voor de Hongarije-liefhebber! Neem bij interesse contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak voor het bezichtigen van deze woning.

De aankoop van deze woning verloopt via de aankoopmakelaars van Droomhuis Hongarije.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoon:
Bericht
Deze pagina wordt u aangeboden door Droomhuis Hongarije Makelaardij
Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome