Tandarts

Hongarije heeft goede dokters en specialisten. In Nederland en België is de gezondheidzorg niet meer te betalen voor de gewone man. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw vakantie naar Hongarije te combineren met een bezoek aan de tandarts. Door het prijsverschil met Nederland en België heeft u de vakantie praktisch gratis.

hongarije-tandartsenimplantaten hongarije


Hongaarse tandarts
Een tandarts in Hongarije is velen malen goedkoper dan de tandarts in Nederland of België, maar als u geen Hongaars spreekt weet u nooit waar u aan toe bent. Daarnaast wilt u een betrouwbare tandarts die zorg en kwaliteit biedt tijdens zijn behandelingen. Tandarts Dr. Komáromi Zoltán beschikt over de modernste apparatuur en streeft in zijn werk naar de hoogste kwaliteit. Er is altijd een ontspannen sfeer in de praktijk. Tijdens het stellen van de diagnose kijkt u mee doormiddel van de verschillende beeldschermen en krijgt u deskundige doch begrijpelijke uitleg. Hij spreekt Hongaars, Duits en Engels.

 

Naar Hongarije naar de tandarts
De praktijk van Dr. Zoltán is gevestigd in het Hongaarse plaatsje Gyönk. In een straal van een kilometer van de praktijk zijn diverse mogelijkheden voor verblijf. De tandarts kan u helpen bij het vinden van een hotel of pension. Er zijn shuttle-busjes die u van Budapest direct naar uw adres in Gyönk kunnen vervoeren. Zo kunt u uw vakantie of huizenjacht in Hongarije combineren met een voordelig bezoek aan de tandarts.

tandarts hongaarsetandarts nederlands

Openingstijden Hongaarse tandarts Dr. Komáromi Zoltán
Maandag, 8:00 uur tot 12:00 uur en 15:00 tot 19:00 uur     
Dinsdag, 8:00 uur tot 15:00 uur     
Woensdag, 8:00 uur tot 12:00 uur en 15:00 tot 19:00 uur     
Donderdag, 8:00 uur tot 15:00 uur     
Vrijdag, Gesloten / Alleen op afspraak     

Het is ook mogelijk om buiten de openingstijden af te spreken.

 

Adres tandarts Dr. Komáromi Zoltán in Hongarije

Plaats: Gyönk, Hongarije
Straat: Ady Endre utca 64

Telefoonnummer: 0036-74-448-030 (vloeiend Duits en goed Engels)

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome