Wijnen van de Poesta

De Grote Laagvlakte, voor de meesten bekend als de Poesta, neemt de helft van de Hongaarse wijnproductie voor haar rekening. Oorspronkelijk werde de wijnstokken werden geplant om de verstuiving van het zand op de ver strekkende vlakten tegen te gaan. Dit wijngebied produceert uitstekende witte tafelwijnen.

 

Hajós-Baja

De historie van dit wijngebied gaat terug in de tijd dat de Duitse Zwaben in Hongarije neerstreken. Ten zuidoosten van Kalocsa waar de Duitse minderheid de Kadarka invoerde, de riesling uit het Rijngebied en de Kékfrankos; deze drie kwamen geleidelijk bekend te staan als lokale wijnen.

 

Kiskunság

Deze streek produceert zogenaamde zandige wijnen die kenmerkend zijn voor de tot in Oekraïne ver strekkende Poesta. Deze wijnen zijn licht, verfrissend en zoet van smaak, zoals de Italiaanse Olaszrizling. De Hongaarse namiddagzon accentueerd zijn mooie goudgele kleur. Nabij de stad Kecskemét wordt de Kecskeméti Leányka geproduceert, een bekend staande witte wijn.

 

Csongrád

Deze streek, die meer naar het oosten ligt, geniet jaarlijks gemiddeld met gemiddeld 2100 uur van de meeste zonnenuren van het land Hongarije. Met name de rosé en rode wijnen kenmerken zich door de subtiliteit qua smaak. De milde witte wijnen zoals de Tramini zijn goed te combineren met wildgerechten, waar Hongarije bekend om staat.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome