Hongarije

Hongarije is een republiek in Centraal Europa. Het land staat bekend om zijn vele toeristische trekpleisters, waaronder het Balatonmeer, het Mecsek-gebergte en de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Verscheidenheid is één van de belangrijkste kenmerken van Hongarije.

Het land wordt in oost en west verdeeld door de Donau, welke in het noorden, door Boedapest het land binnenkomt en in het middenzuiden het land weer uitgaat naar Kroatië.

Het noordoosten wordt gekenmerkt door wijnstreken als Eger, het wintersport gebied Mátra en de reformatorische stad Debrecen.

Het oosten van Hongarije staat bekend om de eindeloze vlakten die doorgaan tot ver in Oekraïne. Daar worden paardenshows gegeven, waarvan de tradities teruggaan tot ver vóór het ontstaan van Hongarije.

Over de Donau in het zuidwesten van Hongarije is het glooiende heuvellandschap van de Mecsek, met een grote diversiteit van flora en fauna. Met in de dalen en tegen de berghellingen pitoreske dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. Het gebied is rijk aan Hongaarse en Zwabische cultuur en volkstradities. Behalve sport en recreatie, is het ook uitstekend ontspannen in de vele thermaalbaden.

Het westen van Hongarije staat bekend om de zoetwatermeren Balaton en Velence. Het Balatonmeer was met name in de vorige eeuw een populaire trekpleister voor Hongarije en haar omliggende landen.

Gerelateerde artikelen

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome