Recreatiemeer Orfu

Bent u in Hongarije, dan moet u zeker eens een dagje uittrekken voor een bezoek aan het Orfu-meer. Een mooi recreatiemeer met diverse restaurantjes en activiteiten voor kinderen.

Orfu en Abaliget

Het meer van Orfü is idyllisch gelegen in het dal van het Mecsek-gebergte. Men kan er varen en zwemmen, maar ook vissen op meerval of karper ( Pécsi-meer). Langs het meer en in de omliggende bossen kan men wandelen, fietsen (moutainbike) en paardrijden of scooters huren. Ook kun er een boot worden gehuurd. In de watermolen uit de negentiende eeuw is een molenmuseum ondergebracht. Rond de meren van Orfû zijn talrijke stranden, vakantiedorpjes, watersport- en sportvisfaciliteiten. Vlakbij het meer van Orfu is een van de grootste zwembaden van Hongarije. Het grote zwembad ligt tegen het meer aan. Het strandbad met waterglijbaan en luchtkussens is een afgebakend en bewaakt zwembad.
 
Vlak bij Orfü – 4 km - ligt Abaliget waar men druipsteengrotten kan bezoeken. Deze grotten liggen langs het meer en zijn in 1768 ontdekt. De temperatuur is constant 16 graden. De grot is 474 meter lang. Op de wanden zijn de meest grillige figuren ontstaan door het omlaag druppelende water. Diep in de grot stroomt een beek. De grotten van Abaliget behoren tot de mooiste van Europa en een bezoek eraan schijnt bronchitis te verlichten. Bij Abaliget liggen tal van meertjes waar men kan varen en vissen.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome