Thermaalbaden in de Mecsek

Behalve de veelzijdige natuur wordt de Mecsek ook gekenmerkt aan het rijke scale van grondstoffen en mineralen. Zoals in heel Hongarije zijn ook in en rond het Mecsek-gebergte meerdere thermale bronnen. Men beweerd dat een bezoek aan de diverse kuur- en thermaalbaden een genezende werking op het lichaam heeft.

Thermaalbaden zijn warme baden gevoed door bronnen. Ieder bron heeft specifieke eigenschappen. De meeste kuurcentra hebben meerdere thermaalbaden met verschillende temperaturen. De hoofdregel is dat lopen op badslippers en douchen in de aanwezige douches voordat u gebruik maakt van de baden verplicht is.

Thermaalbad Harkány

In een dertien hectare groot park ligt het grote thermaalbad en is van alle gemakken en luxe voorzien. Het badcomplex met zwembaden, warmwaterbaden, kinderbaden en recreatiebaden is geliefd bij gezinnen met kinderen. In de winter zijn bij dit bad ook de buitenbaden open.

Volgens een legende was het de duivel zelve die de Szársomlyó-berg omploegde waardoor zwavelhoudend water omhoog kwam. Dit water is het enige water ter wereld dat in gasvorm opgeloste sulfiden bevat. Het bronwater van Harkány wordt aanbevolen bij alle soorten reuma, chronische huidziekten, traumaherstel, botbreuken en nabehandeling van gewrichtsontstekingen. Verder ook bij zenuwontstekingen, gynaecologisch klachten, en als drinkkuur bij maagproblemen.

Thermaalbad Gunaras

Men vergist zich vaak in de grote van het complex. Naast thermaalbaden is er een groot buitenzwembad.
Het water is rijk aan bicarbonaat en fluoride met baden van 36 en 38 graden. Twee kinderbaden van 30 en 32 graden en een buitenbad van 27-30 graden. Een 50 meter bad van 23-25 graden.

Openingstijden: Buitenbad van mei t/m september 09:00-18:00 uur. Gunaras heeft twee ingangen: een ingang voor alleen de buitenbaden; en een ingang voor zowel het buiten als binnenbad. Op het terrein zijn diverse eetgelegenheden en in de omgeving zijn verschillende restaurants. In de winter zijn alle restaurants in de buurt van het bad echter gesloten.

Thermaalbad Sikonda

Sikonda is in oktober 2004 geheel vernieuwd. De bron in Sikonda bevat litihium dat voor veel kwalen erg genezend werkt. Er zijn 3 baden. Een van 25-27 graden. Een van 32 graden en een kinderbad van 28 graden. Het is open van 08:00-21:00 uur. In de zomermaanden is het ruimte buitenzembad geopend.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome