Dorpstoerisme

Houdt u niet van massatoerisme? Dan biedt Hongarije met haar originele vakantiehuizen veel mogelijkheden.

In Hongarije bestaat al zeker 10 jaar een organisatie die het “dorpstoerisme” promoot. Authentieke Hongaarse huizen, die dienst doen als vakantiehuis worden op hun comfort beoordeeld en van een kwaliteitskenmerk voorzien. Dit kwaliteitskenmerk bestaat uit één of meer zonnebloemen.

Hoe meer zonnebloemen een vakantiehuis heeft, hoe hoger het comfort. De vakantiehuizen zijn ingericht naar Hongaarse begrippen. Netjes en meestal eenvoudig. De ligging is authentiek, midden in een dorp, of aan de rand van een weids natuurgebied. Hongaren zijn gastvrij en het kost de toerist, ondanks de taal, weinig moeite om in contact te komen met het Hongaarse plattelandsleven.

In de Mecsek zijn talloze leuke huizen te koop. Sommigen moeten opgeknapt worden, maar er zijn er genoeg die direct als vakantiehuis of woonhuis te gebruiken zijn. De prijzen zijn in Zuidwest Hongarije nog steeds betaalbaar. Dus het loont als jaarlijks terugkomende vakantieganger in Hongarije om eens aan koop te denken. In de dagen dat u geen gebruik maakt van de woning, kunt u overwegen om ook deel te nemen aan het lokale dorpstoerisme. Hongarije Site kan u helpen in contact te komen met diverse betrouwbare Nederlandstalige makelaars die werkzaam zijn in en rond het Mecsek-gebergte.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome