Historische stad Pécs

De moeite waard is een bezoek aan de gezellig historische studentenstad Pécs. Pécs is de hoofdstad van de provincie Baranya, in het zuiden van Transdanubië, aan de voet van het Mecsekgebergte en is de grootste stad in zuid-Transdanubia met 180.000 inwoners. De stad ligt in de warmste regio van het land en kent een mediterraan klimaat.

Pécs is een charmante (universiteits)stad met tal van bezienswaardigheden uit de Romeinse en Turkse tijd, waar men ook gezellig kan winkelen en uitgaan of een museum bezoeken. De oude binnenstad van Pécs heeft een mediterrane sfeer, met talrijke terrasjes en leuke winkeltjes. Een bezoek aan het moderne winkelcentrum Arcád mag niet worden overgeslagen. Pécs heeft een mediterraan klimaat en ademt een zuidelijke sfeer. Pécs is tweeduizend jaar oud, heeft sinds 1009 een bisschopszetel en ligt aan de voet van het Mecsek-gebergte. Van de 525 meter hoge Misina-top heeft men een schitterend uitzicht.

Op het marktplein vindt elk eerste weekend van de maand de oude markt plaats en ieder weekend is er een auto- en rommelmarkt. Op zondagen is er een dierenmarkt. Iedere zondagochtend is er een grote vlooienmarkt.

In het parkbos van de Mecsek zijn wandelroutes uitgezet. Op de hellingen van het Mecsekgebergte wordt o.m. wijn verbouwd. Een leuk avondprogramma is o.a. een wijnproeverij op de oude berg.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome