Themapark Élménybirtok in Bikal

Het themapark Élménybirtok in Bikal in Hongarije is een leuk themapark geschikt voor jong en oud. Er is een ommuurd Middeleeuws stadje gebouwd waarin verschillende activiteiten plaatsvinden.

puchner-hongarije

Er zijn diverse oude ambachten te zien, die worden gevoerd door mensen in Middeleeuwse kleding: manden vlechten, houtbewerken, smederij, bakken, naaien en pottenbakken.

Tevens worden er diverse workshops gegeven. Naast de workshops worden er demonstraties gegeven met roofvogels en paarden en geven medewerkers uitleg over het leven in de Middeleeuwen.

historie-hongarijeBuiten het dorp ligt de Ridderarena, waar riddergevechten gehouden worden. Er is plaats voor duizend mensen. Op het grote centrale plein is een tentenkamp met allerlei demonstraties.  

Ook buiten het ommuurde stadje zijn verschillende typisch Hongaarse huizen nagebouwd, waarin oude ambachten worden gedemonstreerd. Natuurlijk is er ook een souvenirwinkel. Daarnaast kunt u in Gagyizda-gebouw veel kunstnijverheidsproducten bekijken en kopen.

Een dag in dit themapark is leuk en leerzaam, maar helaas is alles in het Hongaars. In de winter is het park beperkt geopend en gaan ook niet alle activiteiten door.

Voor meer info: Hongaars Themapark Élménybirtok

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome