Vissen op de Tisza

De Tisza is na de Donau de tweede rivier van Hongarije. In Hongarije is de Tisza zelfs langer dan de Donau. De Tisza is in Hongarije 596 kilometers lang en stroomt vanuit het noorden naar het zuiden in Hongarije. In de Tisza mag met een bootje (met of zonder motor) gevist worden, ook is nachtvissen toegestaan. De Tisza is rijk aan vis. Er zijn vissers die in een jaar tijd meer dan vijfhonderd kilo aan vis vangen! Karpers en graskarpers van twintig kilo en zwaarder zijn geen uitzondering.

 

Visvariatie op de Tisza

In de Tisza kunnen 54 soorten vissen gevangen worden! De belangrijkste daarvan zijn: Snoek, Snoekbaars, Karper, Zilverkarper, Steenkarper, Sneep, Barbeel, Graskarper, Meerval, Brasem, Witvis, Zeelt, Paling, Roofblei, Kwabaal en Steur
Tisza heeft ook vele rivierarmen op de meeste mag je ook met een bootje vissen ook nachtvissen is geen probleem.

Houdt u er rekening mee dat u over een visakte en een regionale visvergunning moet beschikken. De visakte is een jaar geldig en de regionale visvergunning een dag, een week of een jaar.  De visakte en regionale visvergunning is verkrijgen bij diverse adressen (b.v. hengelsportzaak) op vertoon van een Nederlandse visakte en identiteitsbewijs. Kijk voor meer informatie op de website van de Hongaarse nationale federatie van sportvissers mohosz.hu.

Gerelateerde artikelen

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome