Eten en drinken

De Hongaarse keuken bestaat uit veel meer dan goulash en paprika’s. De Hongaarse Goulash kent iedereen, voor de Hongaren is de goulash een dikke soep. Pórkölt wordt op vele manieren bereid, het is een soort goedgevulde stoofschotel en kan bestaan uit varkensvlees, rund, wild of vis.

De Hongaren zijn grote eters, zoals uit menige menukaart blijkt. Ook de gerechten die geserveerd worden zijn voor onze begrippen aan de ruime kant. De Hongaren zijn een gastvrij volk, en als u thuis bij een Hongaar wordt uitgenodigd worden kosten nog moeite bespaard. Meestal komen er meer voor- en hoofdgerechten op tafel (begin dus bescheiden). De Hongaarse keuken kent een uitgebreid arsenaal aan gebak en toetjes. U moet niet verbaasd kijken als er meer dan drie verschillende soorten (eigen gemaakte) taart op tafel komt. Veel Hongaren hebben nog hun eigen “wijnhuis”. Dit is te vergelijken met onze volkstuintjes. Op het wijnhuis worden verschillende soorten wijn verbouwd en in het eigen “wijnhuis” geperst en in vaten gedaan.

Tot 100 jaar geleden was Hongarije het grootste wijnbouwland in Zuidoost-Europa, en de wijn had eeuwenlang een goede reputatie. De wijnen komen meestal verkocht onder de naam van het plaatselijke teeltgebied, met een indicatie van de druivensoort. In de “Russische tijd” was kwantiteit belangrijk, maar de laatste jaren wordt er veel meer aandacht besteed aan de kwaliteit van de wijn.

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome