Art Nouveau in Boedapest

De Eerste Wereldoorlog en de gevolgen daarvan hadden grote invloed op de economie en samenleving van Hongarije. Met name het Verdrag van Trianon dat hieruit voortkwam was de belangrijkste oorzaak.

Een van de gevolgen was bijvoorbeeld dat er amper geld was om te investeren in onroerend goed. Het aantal gebouwen dat in de periode van ca. 1915 tot 1925 is gerealiseerd is hierdoor beperkt tot een minimum, dit in vergelijking tot de Art Nouveau periode (ca. 1895-1915) en de Bauhaus / Nieuwe Zakelijkheid periode (ca. 1927-1948). En, de gebouwen die werden gerealiseerd zijn zeer behoudend ontworpen in een of andere neo-stijl. Een stijl die door een aantal architecten tot ver in de jaren '30 is gehanteerd.

TPL_COM_CONTENT_READ_MOREArt Nouveau in Boedapest

Dakloos in Boedapest

Het nachtleven van Boedepast is indrukwekkend, maar ook overdag is het er goed toeven. De stad heeft een overdaad aan historische gebouwen (alleen het indrukwekkende parlementsgebouw al), heerlijke spabaden en vele idyllische parken en pleinen. Dineren doe je natuurlijk met kruidige goulash en een keelverschroeiende palinka. De stad is makkelijk bereikbaar, met het vliegtuig zit je er binnen twee uur. Boedapest is ook in één dag via Frankfurt en Wenen te bereiken met de trein.

TPL_COM_CONTENT_READ_MOREDakloos in Boedapest

Gerelateerde artikelen

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome