Creativiteit en inspiratie

Er helemaal tussenuit zijn met een creatieve week in Hongarije. Kennis opdoen van teken- en schildertechnieken, methodes voor het verkrijgen van ontspanning en creativiteit in een mooie en inspiratieve omgeving. Vervoer, verblijf, eten en drinken, alles is inclusief.

Voor u en mogelijk uw vereniging en bedrijf is Artventures een buitenkans om een frisse wind op te doen. Is uw leven of uw bedrijf in een sleur geraakt? U kunt kiezen voor kostbare ‘teambuilding’ weekenden in Nederland, terwijl u voor veel minder een ‘allround’ inspiratieve week kunt opdoen in Hongarije. Weg van alle drukte en tegelijk veel inspiratie kunt opdoen voordat u terugkeerd naar de alledaagse werkelijkheid.

De kans is overigens groot dat u na dit weekend u een verhuizing van u of van uw bedrijf overweegt naar Hongarije. Artventures kan u na afloop informeren welke partijen u daarbij vakkundig kunnen begeleiden. Ga voor een inspiratieve week naar Artventures in Hongarije en ontdek nieuwe wegen en nieuwe mogelijkheden.