Wat is Doe-het-zelf Makelaar?

Stel dat u geen goede makelaar in uw regio van Hongarije heeft kunnen vinden, of de makelaar die u wil is niet werkzaam in uw regio. Of u heeft een makelaar die zich slecht inzet om uw huis in Hongarije te verkopen en daarom uw huis meer onder de aandacht wil brengen. Het kan ook zijn dat u zelf makelaar bent, maar net even wat meer 'exposure' kan gebruiken om uw aanbod, uw bedrijf en uw website wat meer onder de aandacht te krijgen. Natuurlijk kan het ook zijn dat u de buren in Hongarije een handje wil helpen bij de verkoop van hun woning. Dan biedt Doe-het-zelf Makelaar uitkomst.

 

Wat doet Doe-het-zelf Makelaar?

Doe-het-zelf Makelaar maakt het voor u mogelijk om zelfstandig uw huis te verkopen met of zonder makelaar. U kent wel de gezegde: "Zien doet kopen." De allerbelangrijkste factor bij het verkopen van uw huis is "gezien worden". Men kan uw huis niet kopen, als u niet gezien wordt. Momenteel staan er verschrikkelijk veel woningen te koop in Hongarije. De Belgische of Nederlandse huizenkoper kan door de bomen het bos niet zien.

Doe-het-zelf Makelaar stelt voor u de advertentie op en publiceert deze op plaatsen waar huizenkopers zeker kijken. Doe-het-zelf Makelaar is onderdeel van de goed bezochte website Hongarijesite.nl waarop hoofdzakelijk oriënterend publiek komt. U adverteerd daardoor met zekerheid op een plaats waar u gezien wordt. Door andere deelnemers van Doe-het-zelf Makelaar wordt ook uw advertentie extra onder de aandacht gebracht. Denk bijvoorbeeld is aan:

  • één jaar lang zichtbaar op Hongarijesite.nl
  • één maand lang zichtbaar op de goed bezochte website Hongarijeprikbord.nl (t.w.v. 30,- euro)
  • één huizenadvertentie advertentie op Marktplaats (t.w.v. 30,- euro)
  • één gratis advertentie 12 maanden op Huis en Aanbod (t.w.v. 84,- euro)
  • een aanklikbare link naar uw website

Bij iedere nieuwe deelnemer komt ook uw huis weer onder de aandacht. Bij Doe-het zelf Makelaar betaald u één bedrag, stuurt u de foto's en tekst in en doet Doe-het-zelf Makelaar de rest. Gezien worden is het allerbelangrijkste bij de verkoop van een huis in Hongarije. U heeft niet altijd een makelaar nodig om uw huis goed onder de aandacht te brengen.

 

 

Anal
Orgy
Blowjob
Threesome
Blowjob
Threesome
Blowjob
Creampie
Orgy
Blowjob
Threesome